Avokado » Etiķi

Avokado veikalā ir pieejama visplašākā balzametiķu kolekcija Latvijā. Kuru izvēlēties?
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. (4 leaves) – šis etiķis gatavots Modenā no vīnogu sulas. Noturēts tik ilgi, ka no skābas garšas etiķa pārtop izsmalcinātā un saldā mērcē. To lieto pie desertiem (piemēram, saldējumiem, kūkām), sieriem, ogām un augļiem vai ļoti delikātiem salātiem. Šis balzametiķis noturēts 18 gadus.
Balzametiķi, kas noturēti mazāku laiku – 6 mēnešus vai dažus gadus – ir skābāki, nav tik dārgi, un piemēroti visdažādākajiem zaļo lapu salātiem, vinegretiem (mērcēm) un arī silto ēdienu pagatavošanai.
Tāpat Avokado atradīsiet dažādus ogu un augļu etiķus gardēžiem – aveņu, granātābolu, plūmju u.c. Tie ļaus Jums ierastos salātus un siera vai augļu plates padarīt oriģinālus un pārsteidzošus: tikai piliens cita etiķa un tas jau ir pavisam cits ēdiens, par ko brīnās visi Jūsu draugi, radi un ciemiņi, un slavēt slavē Jūsu kulinārās prasmes.

Vairāki rīsu etiķu veidi palīdzēs Jums ideālu suši vai saldkābu wok, mērču un citu Austrumu ēdienu pagatavošanā.