Avokado » Garšvielas un garšvielu maisījumi

Mums, Avokado, būtiskākais ir – lai garšvielas būtu kvalitatīvas! Ja Jūs zupā liksiet labu piparu graudu vai izcilu lauru lapu: Jums vajadzēs tikai vienu vai divus – un ar to pietiks, lai zupa smaržotu un garšotu pasakaini. Jūsu ēdiens var būt īpašs un vienreizīgs: tāds, kādu nevienā restorānā nedabūsiet, tāds, kādu varat pagatavot tikai un vienīgi Jūs.
Veikalā var atrast garšvielas no Vācijas, Holandes, Spānijas, Itālijas, Francijas, eksotiskākās – no Taizemes, Indijas, Indonēzijas, Ķīnas, Amerikas. Faktiski - no visas pasaules. Tūkstoš un vienā veidā – sākot no kanēļa, krustnagliņām, vaniļas, safrāna un kardamona, un beidzot ar rozmarīnu, dillēm un visu veidu pipariem.

Savukārt garšvielu maisījumi top tepat, Rīgā, Avokado speciālistu izstrādāti un rūpīgi safasēti. „Monreāls” gaļai un „Čurkstošā forele” zivju ēdieniem ir Jūsu favorīti jau gadu gadiem – un mēs priecājamies, ka mūsu gaumes tā saskan!
Maisījumi bez sāls, bez E piedevām – jā, protams, arī tādi mums ir! Ir gan indiešu, gan Taizemes karijs, ir Provansas zaļumi un maisījumi Meksikas vai ungāru gaumē, ir baraviku „vegeta” un tzaziki, un ir garšvielas dārzeņiem vai makaroniem, asākas un maigākas, mazos 10 – 50g iepakojumos un lielās puskilograma vai kilograma pakās, ikdienišķā vai dāvināšanai paredzētā iepakojumā – ēdiet daudzveidīgi, izbaudiet katru dienu arvien jaunus ēdienu stilus un garšas, dāviniet šos garšu piedzīvojumus sev un saviem draugiem!
Kā kronis visam šajā garšvielu karaļvalstī plauktos rindojas garšvielu pasaules līdera McCormick burciņas ar visizsmalcinātākajiem zaļumiem, garšvielām un to maisījumiem. Kad 1889. gadā Baltimorā (ASV) 25 gadus jaunais Willoughby M. McCormick nodibināja savu uzņēmumu, par savu moto viņš izvēlējās: „Ja būsi saražojis vislabāko, kāds noteikti to pirks”. Šodien McCormick pieder milzu rūpnīcas visā pasaulē, tai skaitā lielākā garšvielu ražotne Eiropā (Francijā). Garšvielas pārdodas labākajos veikalos, tās izmanto pārstrādes uzņēmumos, ražojot delikateses, tās izmanto šefpavāri un pazīst katrs sevi cienošs gardēdis. Viens joprojām palicis nemainīgs: McCormick joprojām ražo tikai vislabāko.
Sen sapņo iemācīties garšvielas labi pazīt, izvēlēties izcilākās, pareizi pievienot ēdieniem un kombinēt savā starpā? Tad nāc uz Avokado kulinārijas kursiem un iemācies!